Om BSI Worldwide

Den globale repræsentation for BSI og BSI-Danmark betyder i praksis, BSI-Danmark er en del af et globalt netværkat du og din organisation får :

  • Adgang til certificering indenfor alle relevante, gældende standarder
  • Adgang til førende auditors på globalt plan
  • Adgang til førende auditors, uanset certificerings-niveau.
  • Sikkerhed for et højt og ensartet kompetence-niveau blandt auditors
  • Nem adgang til kun én samarbejdspartner, når din virksomhed arbejder på tværs af lande og kontinenter

BSI-Danmark arbejder primært indenfor Danmarks grænser, men løser også opgaver i Norge og Sverige. BSI-Danmark udgør det regionale kontor af BSI Holland og varetager certificeringer i Danmark, Norge og Sverige.

BSI i England rummer hovedsædet og det overordnede, globale, internationale kontor for BSI Worldwide.

BSI Worldwide er en af de førende kursus- og certificerings-udbydere på globalt plan. BSI Wordwide har derudover udviklet en lang række af dokumenter og standarder og bidrager ligeledes med input til standarder i fbm. etablering og vedligeholdelse af de globale standarder.

BSI Worldwide er repræsenteret i 150 lande, på mere end 90.000 steder og arbejder med tusindvis af organisationer, fra verdens største brands, til små, lokale virksomheder

BSI Worldwide samarbejder med 10.000 standards committee medlemmer, som hjælper og samarbejder om at skabe ´best-practice´ indenfor branche-codex og standarder.
BSI Worldwide samarbejder på denne måde med branche-eksperter, statslige og offentlige myndigheder, branche-sammenslutninger og forbruger-gruppper mhp. at opsamle ´best-practice´ og strukturere dén viden som alle organisationer har brug for, for at skabe de bedst mulige resultater.

BSI i Holland udgør det internationale, regionale kontor af BSI Worldwide for Europa, Asien og Pacific region

BSI i USA udgør det internationale, regionale kontor af BSI Worldwide for USA.

Så, uanset hvor din organisation måtte befinde sig, geografisk – eller, hvad din organisations behov måtte være, i fht. kurser og certificering – så vil vi være istand til at sammensætte en løsning der matcher netop jeres behov !

 

Læs mere …